Mergi la conţinutul principal

2 la sută pentru "U"

Redirecționează 2% din impozitul pe venit pe care îl datorezi statului pentru susţinerea FC Universitatea Cluj!

Orice contribuabil persoană fizică are dreptul de a direcţiona 2% din impozitul pe venit către cluburile sportive, aşa cum este şi FC Universitatea Cluj.

E important să ştii că aceşti bani nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci un sprijin financiar care nu implică din partea ta niciun cost suplimentar. Pur şi simplu, 2% din banii pe care îi datorezi statului ca impozit pe venit pot fi folosiţi pentru a susţine spre echipa ta favorită.

Iată ce trebuie să faci pentru a direcţiona 2% din impozitul tău pe venit către FC Universitatea Cluj (Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj):

 Descarci de AICI Formularul 230, dacă în anul 2016 ai realizat venituri din salarii şi asimilate acestora.

⇒ Descarci de AICI Formularul 200, dacă în anul 2016 ai obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc.)

1. Completezi unul dintre aceste formulare, de mână, cu majuscule şi apoi îl semnezi.

2. Completezi în cadrul rubricii „Susţinerea unei entităţi nonprofit/unităţi de cult” următoarele date:

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Universitatea Cluj
Cod de Identificare fiscala: 36391341

Cont Bancar (IBAN): RO09BTRLRONCRT0356377301

3. Depui formularul la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, sau la Administraţia Finanţelor Publice de care aparţii sau vii cu el la standul nostru din Iulius Mall (etaj 1) şi îl vom depune noi.

În plus, poţi aduna formulare completate de la prieteni, colegi, membrii ai familiei, pe care să le aduci la standul nostru din Iulius Mall, iar noi le vom depune la administraţiile financiare aferente.

#împreunăsuntemU

Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!