Mergi la conţinutul principal

Aducem primul punct din deplasare. CS Mioveni – “U” Cluj 1-1

“Studenţii” au întrerupt, la Mioveni, seria înfrângerilor în deplasare şi se menţin la trei puncte de poziţia secundă, ultima care asigură promovarea directă în Liga 1.

Pe un teren pe care nu au mai pierdut din 2009, “Şepcile roşii” au arătat bine în prima repriză, iar principalele ocazii le-a avut Goga. Astfel, în minutul 32, căpitanul nostru în partida de sâmbătă a pătruns elegant printre doi adversari şi a tras la colţul lung, însă goalkeeper-ul gazdelor a reţinut greu, pentru ca înaintea pauzei, la o lovitură liberă din banda stângă, el să îl întindă din nou pe Sima, care a respins, de această dată, de sub transversală.

Totuşi, partea a doua a debutat prost pentru Universitatea. Rădescu a trecut de Berci şi a deschis scorul cu un şut plasat (55), Adi Falub a reacţionat imediat şi i-a trimis pe teren pe Haţiegan şi Florescu, iar ultimul a egalat cu o execuţie din marginea careului (67). Totul după ce, cu numai trei minute înainte, Dur-Bozoancă l-a blocat excelent pe Balint, scăpat singur cu acesta! “Studenţii” au abordat finalul în jumătatea Mioveniului, dar au avut emoţii uriaşe în prelungirile partidei. La o neatenţie în defensiva noastră, Popescu l-a lobat pe Dur-Bozoancă, mingea a izbit transversala şi a revenit în teren, de unde acelaşi jucător, deşi avea întreaga poartă goală în faţă, a luftat, iar arbitrul a pus capăt întâlnirii (90+3). 

În urma urma acestui rezultat, “U” a coborât pe locul 7, cu 16 puncte strânse în nouă meciuri şi va primi etapa viitoare vizita celor de la Daco-Getica Bucureşti. Întâlnirea este programată duminică, 7 octombrie, la ora 12:00. 

Iată cum a arătat primul “11” al Universităţii: Dur-Bozoancă – A. Coman, Abrudan, Sepsi, Berci – Kofi, Dumitrescu (57, Florescu) – Takacs (57, Haţiegan), Goga, Ursu (72, Taub) – Gavra. 

Foto: Oazi Sport / Clubul Sportiv Mioveni 

29 Septembrie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!