Mergi la conţinutul principal

Al nouălea transfer al Universității Cluj, un atacant cu peste 70 de meciuri în Liga 1 

Atacantul Cristian Gavra (25 de ani) a semnat, astăzi, un angajament valabil pentru următoarele trei sezoane cu echipa noastră și va face parte din lotul care va ajunge, mâine, în cantonamentul de la Forlì (Italia).

Gavra a strâns mai bine de 70 de meciuri în prima ligă, atât în tricoul celor de la FC Viitorul Constanța, club de care a aparținut, cât și al celor de la Gaz Metan Mediaș. Este, totodată, unul dintre numele interesante propuse de echipa națională de tineret a României, cu 8 goluri marcate în 17 partide pentru loturile Under 17, U19 respectiv U21. 

“Pentru mine este un transfer de care aveam nevoie. Am ajuns la o echipă de tradiție, cu suporteri numeroși, într-un oraș frumos. Îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine, să înscriu constant, iar la final să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 1”, ne-a declarat atacantul. 

El a devenit a noua mutare pe care FC Universitatea Cluj a efectuat-o în această vară, după Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman și Florin Burghele. 

Îi urăm “Bun venit!” și să înscrie cât mai multe goluri în tricoul alb-negru. 

10 Iulie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!