Mergi la conţinutul principal

Ce să facem cât #stămacasă

Evenimentele care au avut loc în ultimele săptămâni ne-au schimbat stilul de viață, odată cu apariția noului coronavirus suntem nevoiți să ne distanțăm social de cei din jur, totul însă pentru un bine comun, pentru siguranța noastră și a celor dragi. Până la ziua în care ne vom întoarce pe stadion, alături de voi și vom simți, din nou, emoțiile unui meci al „studenților”, trebuie să fim calmi, responsabili, optimiști și, cel mai important, să #stămacasă.

 

Suntem alături de voi, fani ai Universității, și încercăm, pe cât este posibil, să facem ca zilele până la un nou fluier de început de joc pe Cluj Arena să treacă cât mai repede. În următoarea perioadă, alături de jucătorii Universității, vom veni cu idei de filme, seriale sau cărți de care te poți bucura.

 

Unul dintre membrii noi ai familiei ”U”-iste, Bogdan Barbu, are un mesaj de încurajare și câteva recomandări pentru voi: „Este important ca în aceste momente să ne păstrăm calmul și să nu uităm că sănătatea este primordială. Spre binele familiilor noastre și a tuturor celor din jur este important să stăm în casă. Haideți să privim și partea plină a paharului. Gândiți-vă că putem urmări filmele pentru care până acum nu am avut timp sau putem citi cărțile preferate. Eu vă recomand cu drag serialul Lunetistul sau filmul Antrenorul Carter, iar de citit, orice biografie a unui sportiv, cum ar fi Andre Agassi, care este și preferata mea.

18 Martie 2020
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!