Mergi la conţinutul principal

CFR 2 – “U” Cluj 2-1

CFR 2 - FC Universitatea Cluj, partidă restantă jucată cu porțile închise pe arena CMC, s-a terminat cu scorul de 2-1. “Studenții” își păstrează avansul de 7 puncte în fruntea clasamentului și rămân principalii favoriți la promovare. 

Primul sfert de oră a venit cu ocazii importante la ambele porți. Mai întâi, Hațiegan a trimis balonul la o palmă de bara din stânga lui Rus (11), iar gazdele au răspuns după doar un minut, când Giurgean a nimerit transversala. Manu, Goga și Ene au irosit, pe rând, alte bune oportunități pentru echipa noastră, dar cei care au deschis scorul au fost “feroviarii”, prin Dodoi, care a profitat de o eroare a “studenților” la mijlocul terenului, a scăpat singur cu Dinu și a înscris simplu (43). 

Partea secundă a început tare, cu Dodoi realizând “dubla” (48), în timp ce, la cealaltă poartă, Goga a redus din diferență cu un lob elegant, din careu (53). Ai noștri au alergat după egalare, dar ocaziile mai mari le-a avut tot CFR 2. Dinu a salvat din fața lui Bordeianu și Petrilă (59, 66), iar pe final nou-intratul Vali Lemnaru ar fi putut să-i aducă un punct echipei sale, însă a ratat complet execuția.

“A fost un accident care, cu siguranță, nu se va mai întâmpla. Obiectivul nostru este să promovăm, nu neapărat să câștigăm toate meciurile. N-am avut motivația necesară, am jucat pe un teren prost, pe care a fost greu să construiești. Desigur, asta nu scuză cu nimic evoluția noastră și cred că aici s-a făcut diferența. Cu Sănătatea va fi o partidă grea, la fel ca toate celelalte care au mai rămas de jucat. Până atunci, trebuie să ne recuperăm jucătorii din punct de vedere fizic și să câștigăm. Suntem obligați să învingem”, a declarat Falub, după meci. 

În ciuda înfrângerii, managerul sportiv al Universității, Ioan Ovidiu Sabău, a subliniat că nu are ce să le reproșeze fotbaliștilor.

“Trebuie să învățăm din înfrângeri și să mergem mai departe. Până în momentul de față echipa s-a comportat exemplar, a făcut diferența în majoritatea meciurilor din campionat, iar eu spun că în proporție de 95% suntem promovați. A fost un meci de nivelul ligii secunde, cu atitudine, ritm și sportivitate. Felicit ambele echipe, dar îmi pare foarte rău că nu am reușit să câștigăm, deși ne-am dorit acest lucru foarte mult. Ei au răspuns foarte bine pe contraatac, având în atac jucători de viteză, o posesie de multe ori prelungită. Au reușit să exploateze perfect contraatacul și să înscrie. Ne-au lipsit foarte mult suporterii, ne motivează în fiecare partidă, aportul lor contează enorm. Este doar un joc, mergem înainte. Nu am ce să le reproșez jucătorilor deoarece până astăzi s-au comportat foarte bine”, a reacționat “Moțul”. 

Sâmbătă, “Șepcile roșii” au ocazia să se revanșeze în fața fanilor. Pe Cluj Arena va veni Sănătatea, o altă formație care le-a pus probleme în turul campionatului. 

Primul “11” aliniat în partida cu CFR 2 a arătat astfel: Dinu – Takacs (72, Chiș), Abrudan (78, Lemnaru), Cordoș, Manu – Micaș, Giurgiu, Florescu – Goga, Ene (57, Ursu), Hațiegan (52, Hordouan).
 

10 Aprilie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!