Mergi la conţinutul principal

Eurogol marca Alex Pop şi prima victorie din noul sezon pentru “studenţi”. “U” – Viitorul Pandurii 3-0

Jucătorul de 19 ani a propus o execuţie de pus în ramă, probabil cea mai spectaculoasă din noua ediţie a ligii secunde, a plusat cu o “dublă”, iar “veteranulDorin Goga a completat lista marcatorilor, duminică, la Târgu Mureş.

Într-un prim meci considerat pe teren propriu, dar disputat de echipa noastră pe arena “Trans-Sil” din Târgu Mureş, fără spectatori, ca urmare a unei suspendări dictate de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), “U” şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi-au împărţit perioadele de dominare, însă datele problemei s-au schimbat radical în minutul 35. Atunci, Alex Pop, jucătorul crescut de “U” şi repatriat în această vară de la FC Viitorul Constanţa, a recuperat balonul în jumătatea proprie, a urcat în viteză, l-a văzut pe Moga ieşit dintre buturi şi a tras ca la carte”, din apropierea liniei de la centrul terenului! Goalkeeper-ul oaspeţilor a încercat zadarnic să intervină, mingea lovind transversala înainte să intre în plasă. 1-0 pentru “U”! Super-reuşita zilei a coincis, evident, cu momentul descătuşării pentru “Şepcile roşii”, iar Alex Pop s-a dovedit din nou decisiv, de această dată după un excelent assist” al lui Gavra (40).

Gorjenii au replicat o singură dată periculos, în debutul părţii secunde, când José Costa s-a întins şi a respins în corner, în timp ce lui Dorin Goga i-a revenit misiunea de a risipi devreme toate emoţiile, servit ideal de Rafa (56). S-a terminat 3-0, Universitatea a bifat primul succes din noua ediţie, iar sâmbătă, de la ora 15:30, va juca în Trivale” derby-ul cu FC Argeş.

Antrenorul Cristian Dulca a aliniat următorul 11”:

Costa – Takacs (85, Imbrea), Crăciun, Inacio, Taub – Ceitil, Dican – A. Pop (64, Burghele), Goga, Rafa (69, Pîrvulescu) – Gavra.

 

12 August 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!