Mergi la conţinutul principal

F.C. Universitatea Cluj și Clinicile Dentare Dr.Leahu, parteneri pentru sănătate

F.C. Universitatea Cluj și Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt, începând cu această lună, parteneri oficiali, echipa beneficiind de tratament stomatologic complet și de control periodic.

"Sănătatea sportivilor noștri este prioritatea numărul unu pentru noi, așadar orice partener din această zonă este selectat pe un criteriu riguros, fiind în discuție fundamentul pe care construim performanța. Am avut încredere în Clinicile Dentare Dr. Leahu pentru garanția oferirii celor mai specializate și moderne servicii stomatologice”,  declară Iuliano Ene, F.C. Universitatea Cluj.

„Sănătatea reală și experiența excepțională a pacientului este promisiunea noastră. Prin colaborarea cu F.C. Universitatea Cluj, o echipă care pune accent pe valoare, ne dorim să fim nu numai un partener care să îi susțină pe jucători în drumul spre performanță, dar și un partener la nivel educațional, pentru promovarea importanței igienei dentare și relației apropiate medic-pacient în rândul comunității locale”, adaugă Dr. Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.   

Clinicile Dentare Dr. Leahu este un lanț de 8 clinici dentare și o echipă de peste 200 de angajați, cu prezență la nivel național. Având cele mai noi tehnologii și capacitatea de a oferi tratamente de mare complexitate, rețeaua este numărul 1 în tehnica fast&fixed în România, conform Bredent Medical Romania. Pentru mai multe detalii, accesați www.cliniciledrleahu.ro.

06 Octombrie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!