Mergi la conţinutul principal

Fotbaliștii și baschetbaliștii Universității Cluj s-au reunit la USAMV

Jucătorii echipei noastre, alături de baschetbaliștii campioanei “U”-BT, au vizitat, astăzi, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV). 

Sportivii au fost întâmpinați de reprezentanții conducerii USAMV, în frunte cu rectorul Cornel Cătoi, alături de care au realizat o fotografie de grup, iar mai târziu au urmărit un scurt moment artistic și au degustat bucatele de la Festivalul Produsului Tradițional, un eveniment organizat de studenții de la Facultatea de Agricultură. 

Fotbaliștii și baschetbaliștii s-au mutat, apoi, alături de oficialii cluburilor, cele două staff-uri tehnice și studenți, pe terenul sintetic din incinta instituției, unde au cântat pe o singură voce imnul de suflet al Universității Cluj, “Slavă ție, studenție”.

Reprezentanții FC Universitatea Cluj își doresc ca acțiunile de acest gen să devină o tradiție.

U Cluj si U-BT la USAMV“Pentru mine a fost întotdeauna o mare satisfacție, o bucurie, să fac parte din familia “U”. M-am format ca sportiv la acest club și am trăit momente deosebite aici. Mă bucur că am luat parte la acest eveniment, alături de niște sportivi extraordinari, care au obținut performanțe importante în ultimii ani. Ne dorim, la rândul nostru, ca în scurt timp să ajungem la cel mai înalt nivel, iar prin intermediul unor astfel de acțiuni lumea să reușească să ne cunoască mai bine, să ne aprecieze, dar în același timp să ne și responsabilizeze. A fost o plăcere să fim astăzi alături de echipa de baschet masculin a Universității Cluj”, a declarat managerul sportiv al “Șepcilor roșii”, Ioan Ovidiu Sabău. 

El a fost completat de fundașul Octavian Abrudan. 

“Ne-am simțit foarte bine astăzi, ne-am simțit tineri și dornici de activități de genul acesta. Am fost alături de echipa de baschet și am dovedit din nou că suntem o mare familie. Știm că fără studenți, fără cei care iubesc Universitatea, acest club nu ar mai exista, motiv pentru care ne dorim ca asemenea acțiuni să aibă loc cât mai des”, a adăugat fotbalistul.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) completează lista membrilor fondatori ai FC Universitatea Cluj, alături de Universitatea Babeş-Bolyai (UBB), Universitatea de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” (UMF), Universitatea Tehnică (UTCN), Universitatea de Artă şi Design (UAD), respectiv Academia de Muzică “Gheorghe Dima”.
 

23 Aprilie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!