Mergi la conţinutul principal

Fotbaliștii Universității Cluj au efectuat analizele medicale la Clinica Sante

Staff-ul tehnic și o parte din fotbaliștii Universității Cluj au efectuat, joi dimineață, obișnuitele analize medicale premergătoare returului ligii secunde, la Clinica Sante, unul dintre partenerii oficiali ai clubului nostru. Tot joi, “studenții” au susținut primul antrenament din 2019 sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”.

Înfiinţată în 1995, Clinica Sante este o organizaţie privată de asistenţă medicală, care acordă servicii medicale accesibile şi de cea mai bună calitate. Valorile Clinicii Sante sunt performanţa, respectul, câştigarea încrederii fiecărui pacient şi atingerea celui mai înalt nivel atunci când vine vorba de profesionalism în domeniu.

Fie că vorbim de cele mai bune servicii, de o comunicare totală şi eficientă sau de a fi întotdeauna acolo pentru a cunoaşte, intui şi a satisface nevoile pacientului, Clinica Sante lucrează pentru fiecare pacient în parte cu toate mijloacele de care dispune. Clinica Sante este prezentă în toate județele țării.
 

10 Ianuarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!