Mergi la conţinutul principal

Înapoi la treabă! “Studenții” reiau joi antrenamentele pentru returul Ligii a II-a

După o lună de vacanță, fotbaliștii Universității Cluj vor efectua, joi, prima ședință de pregătire sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi din anul centenarului. Reunirea lotului este programată la ora 10:00, la Cluj Arena, iar antrenamentul se va desfășura pe terenul sintetic numărul 4 din Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", o oră mai târziu.

Băieții noștri se vor pregăti pe plan local timp de două săptămâni, iar în perioada 28 ianuarie – 9 februarie vor efectua un cantonament în Turcia, acolo unde vor disputa și patru meciuri amicale. Printre adversarii “Șepcilor roșii” se numără Slavia Sofia (locul 10 în prima ligă bulgară) și FC Montana (locul 2 în eșalonul secund din campionatul țării vecine), programul urmând a fi completat zilele următoare. Delegația echipei noastre va fi cazată la GoldCity Hotel, un stabiliment de cinci stele din Alanya. 

Returul Ligii a II-a se va relua în weekendul 22-24 februarie, atunci când FC Universitatea Cluj va evolua în fieful celor de la Energeticianul. 
 

07 Ianuarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!