Mergi la conţinutul principal

Investim în viitor. Patru juniori au semnat contracte cu “U”!

Patru dintre cei mai talentați juniori formați de clubul nostru, portarul Andrei Gorcea, fundașii Tudor Telcean și Tudor Vomir, alături de atacantul Mihai Forna, au semnat angajamente de jucători profesioniști cu Universitatea Cluj.

FC Universitatea Cluj duce, astfel, tradiția mai departe și dovedește că pune accentul pe creșterea jucătorilor produși în propria academie.

Întors acasă în urmă cu doi ani, după o experiență la Centrul Național de Excelență din Târgu-Mureș, Andrei Gorcea este unul dintre goalkeeperii de mare perspectivă ai lui “U”. O demonstrează cele exact 900 de minute bifate în actuala ediție a Ligii Elitelor Under 19, coroborate cu evoluțiile sigure din timpul meciurilor, dar și convocările la lotul național sosite pe numele său.

Asemeni coechipierului său din centrul defensivei, Tudor Telcean, un alt jucător care a strâns prezențe în tricoul echipei naționale a României (categoria 2001), Andi a debutat deja alături de seniorii Universității Cluj.

Alți tineri cu care ne mândrim sunt Tudor Vomir respectiv Mihai Forna. Cu un fizic extrem de impozant pentru vârsta sa (1,91 m), Tudor a făcut și el joncțiunea cu echipa națională, în timp ce Mihai este golgheterul lui “U” în noua ediție a Ligii Elitelor, cu nu mai puțin de 17 reușite!

Felicitări, tuturor! Să ne bucurăm împreună de cât mai multe succese în alb și negru!

 

10 Ianuarie 2020
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!