Mergi la conţinutul principal

Lideri în Liga 2! Aerostar Bacău – “U” Cluj 1-2

Echipa noastră a bifat, sâmbătă, a doua victorie la rând în deplasare și s-a instalat, provizoriu, în vârful clasamentului.

Studenții” au deschis scorul devreme, după autogolul lui Ichim (2), sosit în urma unui corner coroborat cu o aglomerație haotică în careu, dar, surprinzător, nu au mai contat în atac pe durata primei părți. Au făcut-o, în schimb, gazdele, la dubla-ocazie a lui Ciocâlteu (30, 31), însă intervențiile excelente ale lui Dur-Bozoancă au păstrat-o pe “U” în meci până la pauză.

Aerostar a fost periculoasă și la reluare, când paradele lui Coco” la execuțiile lui Pop (55) și același Ciocâlteu (77) au salvat-o din nou pe Universitatea, dar, la fel cum s-a întâmplat etapa trecută, la Sânmartin, antrenorul Bogdan Lobonț avea să schimbe inspirat. Astfel, Norbert Janos i-a luat locul lui Gavra și a dublat avantajul Șepcilor roșii”, tot în urma unei lovituri de colț, după ce s-a înălțat și a deviat balonul cu capul, în stânga lui Udeanu (80). A fost primul său gol în tricoul alb-negru, însă ai noștri nu au fost scutiți complet de emoții nici la acest rezultat. Buhăcianu a redus din diferență cu un șut din 6 metri (84), presiunea gazdelor s-a intensificat pe final, dar, până la urmă, s-a terminat 2-1 pentru “U”.

Cu această victorie, echipa noastră a strâns 56 de puncte și e noul lider al campionatului, cel puțin până duminică, atunci când Sportul Snagov va juca la Timișoara, contra Ripensiei.

Duminica viitoare, la ora 20:00, ne întoarcem pe Cluj Arena pentru duelul cu FC Argeș. Biletele sunt disponibile online, dar și la standul clubului din Iulius Mall (zilnic, în intervalul 10:00-22:00), la casieria BTarena (marți-vineri: 11:00-19:00, sâmbătă: 10:00-18:00), în rețelele Inmedio, Germanos și Poșta Română, respectiv la stadion, în ziua partidei.

Primul 11 gândit de Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi a arătat astfel:

Dur-Bozoancă – Căpușă, Cordoș, Berci – A. Coman, Kofi (46, Florescu), Sepsi, Taub – Goga (59, Axente) – Gavra (76, N. Janos), Pîrvulescu

 

Foto: ionutbranzei.ro

16 Martie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!