Mergi la conţinutul principal

Mergem în “16-imile” Cupei României. ACS Fotbal Comuna Recea – “U” Cluj 1-3

“Dubla” lui Marius Coman şi golul lui Ursu au adus calificarea “Şepcilor roşii” în “16-imile” de finală ale Cupei României, fază în care intră şi echipele din Liga 1. 

Atacantul sosit la “U” în această vară a deschis scorul repede, în minutul 9, la capătul unei acţiuni iniţiate de Ursu, însă gafa lui Dur-Bozoancă, cel care, puţin mai devreme, a avut şansă în duelul cu Chinde (15), a readus gazdele în meci. La o fază aparent banală, portarul nostru a încercat un dribling inutil în faţa lui Rus, iar jucătorul celor din Recea a interceptat balonul şi l-a introdus în plasă (18). Deşi egalată, Universitatea a stat permanent în jumătatea adversă, a irosit alte trei bune oportunităţi până la pauză, dar rezultatul a rămas 1-1. 

Partea secundă a avut aproape de toate. Ea a debutat cu ratarea uriaşă a lui Ene (47), a continuat cu bara lui Coman (65), în timp ce nou-intratul Takacs a încasat repede două cartonaşe galbene şi a luat calea vestiarelor (71). Detaliu care a contat doar la statistică pentru “studenţi”, deoarece Coman a făcut 2-1 după “assist-ul” lui Florescu (75). Finalul s-a jucat pe contre. Dur-Bozoancă şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut (81), în timp ce Hordouan (83) şi Ursu (85) au ratat, la rândul lor, desprinderea. Până la urmă, ultimul s-a revanşat în prelungirile partidei, când a marcat simplu, din pasa aceluiaşi Florescu (90+3), iar “U” îşi continuă marşul în Cupa României.

Primul “11” aliniat de Adi Falub şi Marius Suller a arătat în felul următor: Dur-Bozoancă – Căpuşă, Cordoş, Kosnic (46, Takacs), Taub – Greu (71, A. Coman), Giurgiu, Florescu – Ursu, M. Coman, Ene (62, Hordouan)

Adversarul din “16-imi” îl vom afla la mijlocul săptămânii viitoare, când va avea loc tragerea la sorţi. Până atunci, luni, de la ora 18:00, “U” o va întâlni pe FC Argeş, pe stadionul “Nicolae Dobrin”, într-unul dintre duelurile de tradiţie ale fotbalului românesc.  

Foto: Paul Ursachi / www.upfoto.ro
 

13 Septembrie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!