Mergi la conţinutul principal

O nouă victorie pentru "U" în Liga Elitelor U19!

Echipa noastră a obținut, duminică, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", cea de-a noua victorie în Liga Elitelor și se menține pe locul 1, cu 30 de puncte după 12 jocuri!

Micii "studenți" au trecut cu 2-1 de Csikszereda Miercurea Ciuc, una dintre echipele tari din seria Vest, după ce oaspeții au deschis scorul și au intrat la cabine în avantaj. Telcean și Marin au întors rezultatul în partea a doua, astfel că Universitatea rămâne singura echipă neînvinsă din serie, dar și formația cu cea mai puternică defensivă (11 goluri primite).

În clasament, “U” își menține avansul de cinci puncte față de CSU Craiova, ocupanta poziției secunde și 8 față de Csikszereda, care închide podiumul.

Primul “11” aliniat de Călin Sălăgean și Lucian Turcu:

Gorcea – Matiș, Telcean, Vomir, Potcoavă – Oltean, Negreanu, Saroși, Berindea – Simon, Burghele. Au mai jucat: Cobârzan, Văsălie, Forna, Marin.

Tot în etapa de duminică, dar în Campionatul Național Under 17, “U” a remizat, 2-2, pe teren propriu, cu LPS Satu Mare. Pentru echipa noastră au înscris Chirteș și Hofman.

“U”: Pînzariu – Mărincaș, Pop Cătălin, Molnar, Trifan - Pop Răzvan, Cotenescu, Moraru, Bicuschi – Mâneran, Chirteș. Au mai jucat: Veszpremi, Hofman, Sima, Szabo, Costea. Antrenori: Daniel Sima, Paul Cordoș, Alin Pop, Raul Nemeș

Foto: Ștefan Martinescu

01 Aprilie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!