Mergi la conţinutul principal

Parteneriatul dintre IRUM şi FC Universitatea Cluj continuă în sezonul 2019-2020

IRUM, unul dintre cei mai importanți producători de tractoare agricole și forestiere din sud-estul Europei, continuă să susțină FC Universitatea Cluj şi în sezonul 2019/2020.

Este al treilea an de parteneriat între clubul nostru şi IRUM. 

Despre IRUM:

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar.

La 66 de ani de la înființare, IRUM are peste 500 de angajaţi, iar activitățile de producție se desfășoară în fabrica din Reghin, judeţul Mureş. Bazându-se pe rădăcinile companiei și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 s-a consemnat intrarea pe piața utilajelor agricole. Rețeta de succes este simplă: IRUM a combinat experiența și priceperea Centrului de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb.

08 Iulie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!