Mergi la conţinutul principal

Pentru tine, Radu! “Studenții” câștigă la Sânmartin și urcă pe locul 2

Victoria bifată duminică, 3-1 pe terenul Luceafărului Oradea, ne duce pe poziția secundă, direct promovabilă.

În timp ce galeria Universității a rulat o coregrafie impresionantă în memoria lui Radu Țenter, cu chipul ultrasului impregnat pe o pânză, alături de mesajul “Sufletul nostru”, Giurgiu a semnat prima ocazia a meciului, după numai un minut de joc! Totuși, în ciuda startului lansat al “studenților”, Luceafărul a deschis scorul prin Vasile Pop, cu un șut la colțul lung (10), iar datele problemei se schimbau radical pentru “Șepcile roșii”. Nu a durat mult și Pîrvulescu, care la faza anterioară l-a întins serios pe Moga, a marcat pe contraatac primul său gol în tricoul lui “U” (15), în timp ce Hațiegan, cu o execuție acrobatică, a fost la un pas să își ducă formația în avantaj (23). Rezultatul avea să se mențină, însă, egal până la pauză.

Forțat de evoluția ezitantă a jucătorilor săi în debutul părții a doua, Lobonț a schimbat inteligent și Universitatea a întors scorul. Abia intrat, Goga l-a servit în banda stângă pe Pîrvulescu, care a pătruns în careu și a realizat “dubla” (68), iar pe final un alt fotbalist sosit de pe bancă, Gavra, a trimis sub transversală, din pasa aceluiași Goga (84).

S-a terminat 3-1 pentru “U”, care a acumulat 53 de puncte și a urcat pe locul 2, la două “lungimi” de liderul Sportul Snagov.

Sâmbăta viitoare, la ora 15:00, “studenții” vor juca tot în deplasare, de această dată la Bacău, cu Aerostar.

Primul “11” al formației noastre a arătat în felul următor:

Dur-Bozoancă – I. Ursu, Cordoș, Berci – A. Coman, Giurgiu (67, Goga), Sepsi, Taub – Pîrvulescu – Hațiegan (46, N. Janos), Axente (62, Gavra)

 

Foto: The few the proud the ultras / Facebook

10 Martie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!