Mergi la conţinutul principal

Ploaie de goluri, în cea de-a doua partidă de verificare din Italia

FC Universitatea Cluj a disputat, miercuri, la Lago di Acquapartita, cel de-al doilea "amical" al stagiului din Italia. "Studenţii" au întâlnit formația Sansepolcro Calcio, din campionatul regional.

Tehnicianul Adrian Falub a început partida într-o formulă 3-4-3, cu Dinu - Căpușă, Cordoș, Kosnic - Greu, Dumitrescu, Giurgiu, Taub - Gavra, Coman, Ene.

Scorul a fost deschis rapid de noul vârf al Şepcilor roşii, Cristian Gavra (8). Atacantul sosit în această vară de la Viitorul a fost pe fază şi, la un şut al lui Ene respins de goal-keeeper-ul advers, a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Două minute mai târziu, a ieşit la rampă Andrei Cordoş, care a înscris cu capul la un corner bine executat de Dumitrescu. În minutul 14 era deja 3-0 pentru "U". La servire, acelaşi Ene, care a pătruns în banda dreaptă şi l-a găsit pe Taub, care a reluat din 12 metri direct în vinclu, din voleu, fără şanse pentru portarul celor de la Sansepolcro Calcio

Gavra (31) a făcut 4-0, cu un super-gol, un "trasor" de la 25 de metri sub transversală. 36 a fost minutul în care adversarii noştri aveau să reuşească golul de onoare, pentru ca Dumitrescu (38) să stabilească, din centrarea lui Taub, scorul pauzei: 5-1

La două minute de la reluare, scorul a devenit 6-1 în urma unei combinaţii între Gavra şi Coman, ultimul punctând din interiorul careului. Ene (49) şi Greu (51), cu o "bombă" de la 22 de metri, au dus scorul la 8-1.

În minutul 55, Adrian Falub a operat primele modificări: au intrat Albuţ, Abrudan şi Ursu în locul lui Dinu, Cordoş şi Ene

Minutul 60 a adus a treia reuşită a partidei pentru Gavra. Era 9-1 pentru "U".

Taub, Căpuşă, Greu, Dumitrescu, Giurgiu, Coman au părăsit terenul în minutul 70, pentru ca antrenorul Şepcilor roşii să îi vadă la treabă şi pe Manu, Takacs, Micaş, Kofi, Florescu şi Haţiegan. 

Rămas pe teren, Gavra (71, 79) semnează golurile cu numărul 10 şi 11 ale "studenţilor", în timp ce Florescu (85) stabileşte scorul final: FC Universitatea Cluj - Sansepolcro Calcio 12-1, într-o partidă în care nu au evoluat Goga şi Hordouan, uşor accidentaţi.

Următorul amical din "Cizmă" pentru clujeni este vineri, de la ora 17.00, contra celor de la Romagna Centro.

18 Iulie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!