Mergi la conţinutul principal

Protocol FC Universitatea Cluj - CS Universitatea Cluj. Daniel Stanciu: “Sportul românesc are nevoie de mult mai mult”

FC Universitatea Cluj și CS Universitatea Cluj au încheiat, astăzi, un protocol de colaborare.

 

Prin acest acord se va intensifica relația dintre cele două cluburi, misiunea fiind aceea de dezvolta activitățile sportive în Cluj-Napoca și de a găsi noi modalități de a atrage finanțare către sportul clujean pentru a crește performanțele celor două cluburi.

 

Actul de colaborare a fost semnat de către directorul Clubului Sportiv Universitatea (CSU) Cluj, Ovidiu Vasu, și de către directorul general al FC Universitatea Cluj, Daniel Stanciu, în cadrul unei conferințe de presă organizată de cele două cluburi.

 

Ovidiu Vasu apreciază inițiativa conducerii FC Universitatea Cluj: „Este bine că se întâmplă acest lucru și sper ca împreună să fim mai puternici și mai iubiți de toată lumea. Avem aici un protocol de colaborare care trasează niște linii generale de colaborare între cele două cluburi. Eu sunt foarte încântat că domnul Stanciu a avut această inițiativă, să se apropie cluburile, pentru că așa este și normal și să încercăm împreună să ne facem o viață mai bună”, a conchis directorul CSU.

 

Daniel Stanciu a declarat că „Universitatea Cluj este un club care a făcut performanță, un club care a devenit, prin numele pe care îl poartă și prin rezultatele obținute de sportivi, un club fanion al României. Am avut ideea acestui protocol și îmi pare bine că am găsit un corespondent în domnul Vasu. Este, de fapt, un protocol-manifest prin care încercăm să atragem atenția oficialităților locale și guvernamentale că sportul românesc are nevoie de mult mai mult. Are nevoie de mai mult sprijin nu numai financiar, ci și în ceea ce privește bazele sportive. Pentru că și noi, la fotbal, ne confruntăm cu foarte multe probleme. Nu avem baza noastră, există un proiect pe care încercăm să-l punem acum la punct, de a crea o bază de pregătire a FC Universitatea Cluj. Avem nevoie de sprijinul oficialităților locale deoarece sportul clujean a dat întotdeauna sportivi de performanță nu numai în fotbal, ci și la celelalte discipline. Încercăm prin acest protocol să facem un schimb de experiență în ceea ce privește tehnicienii și toată forța pe care o are CSU în acest moment, toată logistica să vină să ne ajute și pe noi în dezvoltarea clubului de fotbal, să facem performanță. Cred că împreună putem să facem mult mai multe”, a afirmat Daniel Stanciu.

 

 

 

10 Martie 2020
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!