Mergi la conţinutul principal

Remiză în Antalya. “U” – Rad Belgrad 1-1

Șepcile roșii” au încheiat nedecis meciul de verificare cu ocupanta locului 14 în Super Liga din Serbia, disputat luni după-amiază, în cantonamentul din Antalya.

După victoria clară cu Pyunik Erevan, obținută vineri (4-1), “studenții” s-au mutat, astăzi, în stațiunea Lara, situată la aproximativ 140 de kilometri de Alanya, pentru “testul” cu Rad Belgrad. Norbert Janos a semnat prima ocazie a meciului în minutul 6, dar cei care au deschis scorul au fost sârbii, cu o execuție simplă, din preajma careului mic, în urma unui corner (11). Golul nostru a venit pe finalul reprizei și l-a semnat tocmai Norbert Janos, la capătul unui contraatac, el bifând, astfel, a doua sa reușită în pregătiri pentru Universitatea (37).

Cu toate că a dictat ritmul în partea a doua, Janos și Goga ratând, fiecare, singuri cu portarul, “U” a obținut doar un rezultat de egalitate împotriva formației din capitala Serbiei, iar joi va încheia seria “amicalelor” din Turcia cu un meci împotriva echipei din liga secundă bulgară, FC Montana. Întâlnirea este programată la ora 13:30, ora României.

Primul “11” al “alb-negrilor” a arătat în felul următor:

Dur-Bozoancă – Căpușă, Cordoș, I.Ursu, Taub – A.Coman, Giurgiu, Florescu – Janos, Goga, Gavra.

Au mai jucat: Dinu, Abrudan, Axente, Sepsi, M.Coman, Hațiegan, Pîrvulescu

 

Rezultatele din amicale

“U” – Cherno More Varna 0-0 (întrerupt după primele 45 de minute din cauza unei furtuni)

“U” – Pyunik Erevan 4-1

04 Februarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!