Mergi la conţinutul principal

Remiză cu patru goluri în penultimul amical din Cipru. “U” – Ermis Aradippou 2-2

„Studenții” au avut parte, marți, de un nou amical în Cipru, al treilea al acestui cantonament, adversar fiind, de această dată, liderul ligii secunde cipriote, Ermis Aradippou.

Dacă primul meci a consemnat o victorie, iar al doilea o înfrângere, de această dată „alb-negrii” au terminat jocul de pregătire la egalitate, scor 2-2.

Ermis a deschis scorul la 11 minute de la fluierul de start, iar Universitatea pornea astfel în misiunea de a găsi golul egalării. Pe parcursul primului act, Coman a ratat un penalty, urmat de alte ocazii ale echipei lui Adrian Falub care nu au avut, însă, vreun efect pe tabelă.

La scurt timp de la revenirea pe teren, Penescu a trecut pe lângă golul de 1-1, însă a lovit doar bara porții ciprioților. În ciuda cursului jocului, Ermis și-a mărit diferența, dar golul lui Văsălie (minutul 63) a readus-o pe “U”  în cărți pentru un rezultat pozitiv. Dorin Goga a stabilit rezultatul final, veteranul echipei marcând cu zece minute înainte de final.

„U”: Dur-Bozoancă - Takacs, Pașcalău, Crăciun, Neciu - Florescu, Penescu - Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman.

Au mai intrat: Taub, Văsălie, Telcean, Inacio, Barbu, Mailat, Dican, Goga, Gavra și Ștefănescu.

Rezultatele meciurilor disputate de Universitatea Cluj în Cipru:

“U” - Futbola Klubs RFS 4-2 (29 ianuarie)

“U” – FC Ararat Armenia 1-3 (2 februarie)

“U” – Ermis Aradippou 2-2 (4 februarie)

Ultimul amical din Cipru va avea loc pe data de 6 februarie, de la ora 15:00, iar adversari vor fi cei de la FK Liepaja, locul 6 în prima ligă din Letonia.

04 Februarie 2020
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!