Mergi la conţinutul principal

Remiză fără goluri la Clinceni, în derby-ul rundei. Academica – “U” 0-0

Cel mai interesant duel al etapei cu numărul 35 s-a încheiat nedecis, la capătul unei partide în care Dorin Goga și Nicolae Pîrvulescu au semnat principalele ocazii ale “alb-negrilor”.

După 45 de minute în care s-au anihilat reciproc, Academica și Universitatea au iuțit ritmul în startul părții secunde, atunci când au apărut și primele ocazii importante la cele două porți. Astfel, Dur-Bozoancă a jucat din nou rolul de one man show”, paradele sale salvând-o pe “U” la șuturile lui Dumitru respectiv Barbu (50), în timp ce ai noștri au răspuns printr-o acțiune finalizată de Goga cu un șut moale, din interiorul careului, poziție centrală (60). Studenții” au fost o prezență constantă în jumătatea gazdelor, timp în care pericolul a venit din partea aceluiași Goga, care a irosit alte trei bune oportunități, menținând suspansul viu și tabela intactă. Ultimele minute ale întâlnirii de la Clinceni s-au jucat pe contre. Pîrvulescu a fost cât pe ce să dea lovitura, însă a scuturat doar plasa laterală, cu o execuție în forță din banda stângă (82), apoi Gliga a sprintat spre buturile lui “Coco”, dar a fost deposedat exact în momentul șutului (90). La ultima fază, după o pătrundere în careu, Gavra a preferat o pasă în dreapta, rămasă fără rezultat, iar “centralul” a fluierat sfârșitul partidei.

Universitatea strânge, astfel, 73 de puncte, iar marți, de la ora 20:30, în antepenultimul meci al sezonului, va primi vizita celor de la Sportul Snagov.

U”: Dur-Bozoancă – A. Coman, Abrudan, Cordoș, Berci – Giurgiu (80, Axente), Florescu (59, Greu) – Pîrvulescu, Goga, Hordouan (75, Hațiegan) – Gavra

16 Mai 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!