Mergi la conţinutul principal

Remiză şi în ultimul meci din 2019. Viitorul Pandurii – “U” 1-1

Cu un om în minus pe final respectiv un penalty irosit de gazde, FC Universitatea Cluj a terminat la egalitate partida de la Târgu Jiu şi a încheiat anul pe locul 13, cu 25 de puncte.

La fel cum s-a întâmplat în urmă cu mai bine de o lună, “U” a deschis scorul pe noul stadion “Tudor Vladimirescu”, de această dată prin Cristi Gavra (35), dar nu s-a mai întors cu toate punctele acasă. Asta pentru că, în startul părţii secunde, gorjenii au primit o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, iar Darius Buia a tras plasat şi l-a învins pe Cosmin Dur-Bozoancă (52).

“Studenţii” s-au zbătut să revină în avantaj, dar au trăit periculos finalul întâlnirii, după ce Artur Crăciun a fost eliminat şi “centralul” Robert Avram a arătat punctul cu var (75). Din fericire, Vasile Pop a luat la ţintă bara, însă, cu toate acestea, ai noştri nu au mai găsit resurse pentru a bifa cea de-a şasea victorie stagională.

Campionatul se va relua în weekend-ul 21-23 februarie, atunci când “Şepcile roşii” vor primi vizita celor de la FC Argeş.

Antrenorul Adrian Falub a aliniat următorul “11”:

Dur-Bozoancă – Takacs, Crăciun, Telcean, Gomes – Guedj, Ceitil, Taub – Pop, Gavra, Pîrvulescu. Au mai jucat: Florescu, Rafa, Kay.

08 Decembrie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!