Mergi la conţinutul principal

Revanșa “studenților”. “U” Cluj – Unirea Tășnad 5-0

Echipa noastră a trecut la pas de Unirea Tășnad, astăzi, pe Cluj Arena și a răzbunat înfrângerea din turul campionatului. 

Oaspeții au început tare meciul, cu Szekely (5) și Cădar (11) izbind pe rând transversala, după care Dinu a avut din nou șansă, de această dată la șutul lui Ciul (24). Ocazia târzie a lui Hațiegan (30), care a ratat execuția din marginea careului mic, a anunțat deschiderea scorului: Micaș a pătruns în careu și a plasat balonul la colțul lung (38). Imediat, Ene a irosit o nouă șansă importantă pentru Universitatea (41), iar la cabine s-a intrat cu avantaj minim. 

Partea secundă le-a aparținut în totalitate “alb-negrilor”. “Dubla” rapidă a lui Ene a lămurit problema învingătoarei (54, 55), dar “studenții” au continuat asaltul la poarta lui Moroz. Mai întâi, Hațiegan s-a revanșat cu un șut în forță și a dus scorul la 4-0 (64), în timp ce Goga a înscris ultimul gol al partidei, cu capul, după o centrare din banda dreaptă (89). 

S-a terminat 5-0, iar “Șepcile roșii” s-au distanțat la 6 puncte de Performanța Ighiu, care a obținut o remiză “albă” în deplasarea de la Recea. 

FC Universitatea Cluj va câștiga la “masa verde” întâlnirea pe care ar fi trebuit să o joace sâmbătă, la Ghimbav, cu Viitorul, ca urmare a retragerii acestei formații din campionat. Astfel, următorul nostru meci oficial este programat marți, 10 aprilie, cu CFR 2 (ora 17:00). 

“U” CLUJ – UNIREA TĂȘNAD 5-0 (1-0)
Au marcat: Micaș (38), Ene (54, 55), Hațiegan (64), Goga (89)

“U” Cluj: Dinu – Chiș, Onicaș, Abrudan, Manu (61, Takacs) – Micaș, Florescu (64, Lemnaru), Greu – Goga, Ene (77, Telcean), Hațiegan (70, Hordouan)

Unirea Tășnad: Moroz – Palinceac, Vădan, Bălău, Pârnău – Ciul, Cubaș, Stanciu, Szekely – Faur, Cădar. Au mai evoluat: Varga, Ștef, Silaghi, Nagy

Stadion: Cluj Arena
Teren: bun
Spectatori: 2312

 

03 Aprilie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!