Mergi la conţinutul principal

RMB Inter Auto şi FC Universitatea Cluj, cadou-surpriză pentru Bogdan Lobonţ

Cu sprijinul partenerului RMB Inter Auto, lider al pieței auto din Transilvania, i-am făcut un cadou-surpriză tehnicianului nostru, Bogdan Lobonț, care își serbează astăzi ziua de naștere.

Antrenorul a primit un Ford Kuga, oferit de RMB Inter Auto, cu ajutorul căruia Bogdan Lobonţ trebuie să găsească drumul spre Liga 1. Mașina face parte din gama de SUV-uri ale producătorului american de automobile.

Bogdan Lobonț, care a împlinit astăzi 41 de ani, se află la prima experiență ca antrenor, după o carieră în care a îmbrăcat de 86 de ori tricoul Naționalei, cu care a jucat la Euro 2000 și Euro 2008.

A început fotbalul la Corvinul Hunedoara, apoi a trecut pe la Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București, AC Fiorentina și AS Roma, club de la care s-a retras în 2018 din activitatea sportivă.

La finalul lui 2018, Bogdan Lobonț a acceptat oferta clubului nostru de a-și începe cariera de antrenor la Cluj și provocarea de a readuce "Șepcile roșii" în elita fotbalului românesc.

RMB Inter Auto este partener FC Universitatea Cluj și reprezentant zonal pentru opt dintre cele mai importante mărci de pe piaţa auto: Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Land Rover, Jaguar, Mazda şi Honda. Compania este membră a grupului Ţiriac Auto, cea mai extinsă reţea de dealeri şi service auto la nivel naţional.

18 Ianuarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!