Mergi la conţinutul principal

Salad Box, partener FC Universitatea Cluj

Salad Box a devenit partener local al FC Universitatea Cluj.

Începându-și dezvoltarea în același loc (la Cluj) și în același mod (din pasiune), FC Universitatea Cluj și Salad Box au scopul comun de a dezvolta comunitatea în care există.

Având convingerea că o echipă care dispune de respect și dedicare poate schimba istoria, cele două branduri clujene pun bazele unui parteneriat care urmărește dezvoltarea unei comunități sănătoase, formată din indivizi echilibrați. Ceea ce ne dorim este ca împreună să promovăm şi să menţinem valorile noastre comune precum fidelitatea, onoarea şi, nu în ultimul rând, pasiunea care ne defineşte.

Despre Salad Box

Împotriva concepției generale că afacerile și prieteniile nu trebuie amestecate, Salad Box este un brand construit pe o prietenie reală. Povestea a început în 2011, când Dan Isai a avut ideea și ambiția de a oferi românilor un stil de viață nou, bazat pe alimente sănătoase la prețuri accesibile. Trei prieteni buni i s-au alăturat în călătoria lui și au deschis primul restaurant Salad Box, situat în Cluj-Napoca. Vindeau salate. Acestea au devenit atât de populare încât, în numai un an, au deschis alte 12 restaurante. Astăzi există 70 de locații Salad Box pe 3 continente, în România, SUA, UK, Franța, Irlanda, Italia, Bulgaria, Republica Cehă, Olanda, Ungaria, Algeria și Slovacia. Brandul continuă să crească onorându-și valorile: pasiunea, un stil de viață sănătos și implicare în comunitate.

05 Februarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!