Mergi la conţinutul principal

Sebastian Chitoșcă: "Voi da totul pentru "U" Cluj!"

Mijlocașul stânga Sebastian Chitoșcă, ultima noastră achiziție, așteaptă momentul debutului în tricoul "alb-negru", dar și întâlnirea cu fanii Universității. "Vreau să îi fac să fie mândri de mine!", a transmis "Seba", la conferința de presă organizată, astăzi, la Cluj Arena.

Sunt încântat să fiu la Universitatea Cluj. Sper ca această mutare să fie într-un ceas bun și să debutez cât mai repede pentru noua mea echipă. Îmi doresc să o ajut cât pot de mult pe “U”, iar la finalul acestui sezon să fim în Liga 1. Obiectivul poate fi atins cu muncă și seriozitate. Sunt pregătit să fac față la Universitatea, chiar dacă la un astfel de club presiunea este mare. Faptul că Bogdan Lobonț este aici a cântărit serios în alegerea mea. E un om de fotbal foarte important, cu o carieră remarcabilă în spate, un exemplu pentru noi toți. Cred că orice jucător ar vrea să lucreze sub comanda unui astfel de antrenor. Îmi doresc să-i fac pe suporteri să fie mândri de mine. Voi da totul pentru ei și pentru echipă”, a spus jucătorul, care va purta tricoul cu numărul 92. 

Chitoșcă a sosit de la FC Botoșani și a semnat, marți, un contract valabil până în vară cu echipa noastră. În carieră, a mai jucat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Roman, FCSB, FC Voluntari și FC Brașov.  

05 Aprilie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!