Mergi la conţinutul principal

“Șepcile roșii” vs “Virușii verzi”, pe Cluj Arena

CONTEXT. Etapa a 22-a programează mâine, la ora 19:00, pe Cluj Arena, întâlnirea dintre FC Universitatea Cluj și Sănătatea Cluj. “Studenții” au, așadar, ocazia perfectă să facă uitat rezultatul obținut marți, cu CFR 2, în eventualitatea unei victorii împotriva unei alte formații care le-a pus probleme în tur. 

Varianta este întărită și de antrenorul echipei noastre, Adrian Falub. 

“Cu CFR 2 a fost un accident care, cu siguranță, nu se va mai întâmpla. Obiectivul nostru este promovarea și trebuie să îl îndeplinim. Cu Sănătatea va fi o partidă grea, la fel ca toate celelalte care au mai rămas de jucat, e o echipă care ne-a încurcat anul trecut. Suntem obligați să câștigăm acest meci”.

UNDE VEDEM MECIUL? Întâlnirea nu va fi televizată. Biletele costă 10 la peluză, 12 lei la Tribuna a II-a și 40 de lei la VIP. Pentru elevi, studenți și pensionari, prețul unui tichet e simbolic, 1,9 lei. Le puteți cumpăra de la standul nostru din Iulius Mall (astăzi, în intervalul 10:00-22:00, mâine: 10:00-19:00), de la casele de bilete ale Cluj Arena, care vor fi deschise în ziua jocului începând cu ora 12:00, dar și de la Sala Polivalentă (astăzi și mâine, 12:00-18:00) sau online.

PARCURSUL ADVERSARILOR. Sănătatea Cluj vine după o victorie la scor obținută etapa trecută, la Baza Sportivă “Clujana”, împotriva Unirii Tășnad (6-0). În clasament, “virușii” ocupă locul 7, cu 29 de puncte.

MECIUL TUR. “Șepcile roșii” au lovit de trei ori bara, dar au obținut doar o remiză “albă” în fieful Sănătății. 

ȘTIAȚI CĂ? Universitatea a întâlnit-o pe Sănătatea în doar două jocuri oficiale, fără să reușească să câștige vreunul. În urmă cu aproape 10 ani, în vara anului 2009, oaspeții noștri de mâine s-au impus cu 1-0, prin golul lui Nicula, la capătul unui meci pe care, paradoxal, “U” l-a dominat. S-a întâmplat în faza a IV-a a Cupei României, pe “Clujana”, cu italianul Carmelo Palilla pe banca “alb-negrilor”. Ultima întâlnire directă a fost cea din tur, încheiată nedecis (0-0). 

Tot într-o zi de 14 aprilie, dar în 2014, “studenții” treceau pe teren propriu de FC Botoșani, cu scorul de 2-1, după “dubla” lui Vali Lemnaru. 

Dacă va juca, fundașul dreapta Rareș Takacs va bifa meciul cu numărul 50 în tricoul lui “U”. 

CINE VA ARBITRA? Partida va fi condusă de o brigadă din Târgu-Mureș, cu Claudiu Ștef la centru, ajutat la cele două margini de Cosmin Bojan și Balint Albu. 


 

13 Aprilie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!