Mergi la conţinutul principal

Soare și poftă de goluri în Antalya! “U” – Pyunik Erevan 4-1

Primul meci-test complet disputat în Turcia a echivalat cu o victorie clară a studenților”, bifată vineri dimineață, împotriva ocupantei locului 3 din Armenia.

După câteva zile în care ploaia și-a făcut de cap în Antalya, anulând “amicalul” cu Slavia Sofia, în timp ce împotriva bulgarilor de la Cherno More Varna s-a jucat doar o repriză (0-0), prima zi a lunii februarie a readus vremea ideală pentru fotbal, dar și primul succes al băieților noștri. Titular cu Pyunik, atacantul sosit de la Dinamo București, Mircea Axente, a debutat perfect în tricoul “alb-negru”. El a deschis scorul repede (min.3) și l-a majorat cu o execuție din alunecare, după “assist-ul” lui Gavra (36). Imediat, tocmai Gavra a fost cel care a făcut 3-0, cu un șut imparabil, acesta fiind și rezultatul înregistrat la pauză (39).

“U” a început în forță și partea secundă, iar nou-intratul Norbert Janos, lansat de același Gavra, a scăpat singur cu portarul armean, l-a driblat și a marcat lejer (50). Patru minute mai târziu Pyunik a redus din diferență, dar până la final Șepcile roșii” au ratat alte trei ocazii mari, prin Janos, Marius Coman respectiv Pârvulescu.

Iată cum a arătat formația noastră:

Prima repriză: Dinu – Căpușă, I.Ursu, Berci – A.Coman, Giurgiu, Florescu, Taub – Goga – Axente, Gavra

Repriza secundă: Gorcea – Kofi, Cordoș, Prodan – Căpușă, Greu, O.Ursu, Sepsi – Pîrvulescu – Janos, M.Coman

Altfel, sâmbătă și duminică ne vom dedica exclusiv antrenamentelor, câte două pe zi, iar luni vom da piept cu formația din prima ligă sârbă, Rad Belgrad (ora 16:00, ora României).

Eventualele modificări în programul echipei vor fi comunicate pe site-ul nostru oficial, dar și pe pagina de Facebook. Așadar, stați aproape, pentru cele mai proaspete știri din cantonamentul alb-negrilor”!

Foto: FC Pyunik Photography

 

 

 

 

01 Februarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!