Mergi la conţinutul principal

“Studenții” au ajuns în Turcia. Primul meci-test e miercuri!

Fotbaliștii Universității Cluj au ajuns, luni după-amiază, în cantonamentul din Alanya (provincia Antalya) și au intrat imediat în programul de pregătire gândit de antrenorii Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi pentru următoarele aproape două săptămâni.

Delegația “Șepcilor roșii” a decolat, luni dimineață, la ora 9:45, de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu”, iar după o escală la Istanbul și-a continuat drumul într-o formulă inedită, în același avion cu jucătorii altor două colege de serie, Petrolul Ploiești respectiv Ripensia Timișoara. 

Alanya i-a întâmpinat pe ai noștri cu temperaturi prietenoase, iar după instalarea în hotelul “GoldCity”, care îi va găzdui pe “studenți” pe durata șederii în Turcia, aceștia s-au mutat pe unul dintre terenurile din incinta complexului, pentru un prim antrenament ușor. De astăzi, însă, programul echipei va cuprinde câte două ședințe de pregătire, urmând ca mâine, la ora locală 15:00, Universitatea să dispute primul ei meci amical, împotriva formației Slavia Sofia (Parva Liga, Bulgaria I, locul 10 la finalul turului). 


Rămâneți pe site-ul oficial, dar și pe pagina noastră de Facebook, pentru ultimele noutăți din cantonamentul din Turcia!


 

29 Ianuarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!