Mergi la conţinutul principal

Studenții în Italia. “U” a făcut scor cu cei de la Romagna Centro: 8-1. Sâmbătă întâlnim Perugia!

Universitatea a învins azi, în cel de-al treilea meci disputat în cantonamentul din Italia, formația Romagna Centro, din Serie D, cu scorul de 8-1. Takacs l-a servit excelent pe Ene (18) după o cursă solitară, iar atacantul a deschis scorul. Apoi a venit rândul aceluiași Takacs sa ajungă la finalizare, în două rânduri (27, 29), și a stabilit scorul pauzei: 3-0 pentru “U”. Clujenii au început tot cu un gol partea secundă, Cordoș marcând cu o lovitură de cap, însă italienii au redus din diferență trei minute mai târziu.  Hațiegan (67, 75), Ene (73) și Dumitrescu (80) au marcat din toate pozițiile și au stabilit scorul final. 

 

Următorul meci al “studenților” este și cel mai puternic din stagiul italian. Sâmbătă, de la ora 18:30, întâlnim Perugia, echipă clasată pe locul 8 în sezonul precedent din Serie B!

 

Iată echipa folosită de Adi Falub: Albuț - Kofi, Abrudan, Cordoș - Takacs, Florescu, Micaș, Manu - Ursu, Ene, Hațiegan. După pauză au mai intrat Dur-Bozoanca - Coman, Căpușă, Kosnic, Greu,Taub, Dumitrescu și Giurgiu.

19 Iulie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!