Mergi la conţinutul principal

“Studenții” merg la Recea, în penultima deplasare a sezonului

CONTEXT. După ce și-a asigurat promovarea matematică în Liga 2 încă din etapa trecută, cu o victorie clară, pe Cluj Arena, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș 2 (7-0), FC Universitatea Cluj va juca, miercuri, în fieful celor de la ACS Fotbal Comuna Recea. Întâlnirea contează pentru etapa a 27-a și este programată la ora 18:00.

UNDE VEDEM MECIUL? Partida nu va fi televizată, dar va putea fi urmărită în format live-text pe pagina oficială de Facebook a echipei noastre. 

PARCURSUL ADVERSARILOR. ACS Fotbal Comuna Recea este una dintre formațiile care au încercat să țină pasul cu FC Universitatea Cluj pe aproape întreaga durată a sezonului din care au mai rămas de jucat patru etape. Runda trecută, maramureșenii au câștigat la limită meciul de la Tășnad (1-0) și au urcat pe locul 2, cu 49 de puncte. 

MECIUL TUR. “Studenții” s-au impus cu mari emoții, scor 3-2, la ultima fază a meciului, după reușita lui Abrudan. Ursu și Lemnaru au înscris celelalte goluri ale partidei de pe Cluj Arena. 

ȘTIAȚI CĂ? Meciul cu Gaz Metan Mediaș 2 a consemnat debutul lui Andrei Gorcea (17 ani) în poarta “Șepcilor roșii”, care a devenit, astfel, cel de-al 28-lea jucător utilizat de “U” în acest sezon. De asemenea, trei dintre fotbaliștii noștri sunt pe cale să bifeze cifre “rotunde”, dacă vor evolua la Recea. Este vorba despre Victor Manu, care se află în fața meciului cu numărul 40 la Universitatea, în timp ce Cristi Ene și Marius Potcoavă ar putea îmbrăca tricoul alb-negru pentru a zecea oară. 

CINE VA ARBITRA? Întâlnirea va fi condusă la centru de arădeanul Ionuț Vasile Nicoraș, ajutat la cele două margini de Radu Pascu și Dănuț Vasile Costea, ambii din Satu Mare. 

MECIURILE ETAPEI. Etapa a 27-a mai programează întâlnirile: CFR Cluj 2 – Performanța Ighiu, Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj, CS Iernut – FC Avrig, Industria Galda de Jos – FC Unirea Dej, Metalurgistul Cugir – Unirea Tășnad. Gaz Metan Mediaș 2 câștigă la “masa verde”, după retragerea din campionat a celor de la Viitorul Ghimbav. Avântul Reghin stă. 

08 Mai 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!