Mergi la conţinutul principal

“Studenții” mici au remizat cu Dinamo și vor juca finala mică împotriva Craiovei!

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, manșa retur din semifinalele Ligii Elitelor Under 19, disputată astăzi, la București, contra “câinilor roșii”.

După ce la începutul săptămânii trecute a cedat cu 2-1 meciul de pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu” (Alex Oltean / “dublă” Măgureanu), echipei noastre îi revenea misiunea de a înscrie cel puțin două goluri în capitală, fără a mai primi vreunul, pentru o calificare lipsită de griji în finala mare a competiției.

Iar “U” a intrat promițător în joc! Elevii lui Călin Sălăgean au impresionat în prima repriză, una pe care au controlat-o în totalitate și care a fost decisă de reușita lui Mâneran din minutul 33. La fel ca în tur, însă, Dinamo a înscris imediat după revenirea de la cabine, iar partida a continuat sub semnul echilibrului, fără să se mai schimbe ceva până la final.

S-a terminat 1-1 (2-3 la general), astfel că Universitatea Cluj va da în finala mică a Ligii Elitelor Under 19 peste CSU Craiova, cea care a fost învinsă cu 7-3 la general de către FC Viitorul.

Etapa finală se va disputa sâmbătă, 1 iunie, cel mai probabil la Centrul Sportiv de la Mogoșoaia.

“U”: Gorcea – Potcoavă, Telcean, Vomir, Cohan (54, Mureșan), Mâlnă (69, Budin), Negreanu, Oltean, Văsălie (46, Burghele), Cobârzan (59, Forna), Mâneran (69, Simon)

 

Foto: Ștefan Martinescu

19 Mai 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!