Mergi la conţinutul principal

“Studenții” pleacă în Italia. Ce spune antrenorul Adi Falub despre cantonamentul de la Forlì

FC Universitatea Cluj va efectua un stagiu de pregătire în “Cizmă”, la Forlì, începând de miercuri și până pe 23 iulie, perioadă pe durata căreia va juca cinci meciuri “amicale” în compania unor adversari din Serie B și C.

După două săptămâni intense la Cluj-Napoca, timp în care au disputat tot atâtea partide de verificare, ambele câștigate fără emoții (10-0 cu FC Avrig, 2-0 cu Luceafărul Oradea, n.n), “Șepcile roșii” se mută pentru 12 zile în regiunea Emilia-Romagna, la Forlì, unde vor continua pregătirea pentru noul sezon de Liga 2.

Pe lângă obișnuitele antrenamente zilnice, “studenții” vor disputa o serie de meciuri-test, programul complet al acestora urmând a fi anunțat ulterior. 

“Sunt mulțumit de felul în care s-au prezentat băieții în primele meciuri amicale. M-a interesat, mai degrabă, să facem un antrenament bun și să nu ne accidentăm. Mâine plecăm în cantonament, de unde sperăm să ne întoarcem în primul rând sănătoși și mult mai bine pregătiți, asta e cel mai important. Vom juca cinci partide acolo, cu adversari interesanți, precum Perugia sau Rimini, dar și cu alte echipe de Serie C. Ne așteaptă un sezon dificil, cu formații care au tehnicieni experimentați, public și condiții de pregătire. Suntem “U” Cluj, dar avem statut de nou-promovată, așa că va trebui să muncim foarte mult pentru a ajunge în Liga 1. Mi-aș dori să promoveze patru echipe, cred că așa ar fi mai benefic pentru toată lumea. Sunt foarte încântat de lotul pe care îl am la dispoziție, conducerea și-a făcut datoria din punctul acesta de vedere. Ne mai dorim un fundaș central, pentru a avea dublură pe acel post”, a declarat antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, în această dimineață. 

Potrivit programului anunțat de Federația Română de Fotbal, noul sezon al ligii secunde va debuta în weekendul 4-5 august.

10 Iulie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!