Mergi la conţinutul principal

Sub zodia remizelor. “U” – CSM Reşiţa 1-1

Şepcile roşii” au obţinut un nou rezultat de egalitate, al nouălea în actuala ediţie şi al treilea consecutiv, sâmbătă, în ultimul meci al anului pe Cluj Arena.

Fără George Florescu şi Dorin Goga, accidentaţi, “U” s-a văzut din nou condusă în propriul fief. Vădrariu a bătut un corner de pe partea stângă, Ene s-a înălţat şi a reluat cu capul, dar Coco” a respins în faţă, până la acelaşi jucător al Reşiţei, care a deschis scorul, din apropiere (20). Aşa că “studenţilor” le-a revenit din nou misiunea de a alerga după egalare. Prima reacţie a avut-o Alex Pop, care a fentat doi adversari în careu, însă şutul său a nimerit bara (30). Patru minute mai târziu a urmat o dublă mare ocazie pentru oaspeţi. Danci a tras în forţă de la distanţă, Dur-Bozoancă a deviat balonul în transversală, acesta a ricoşat la Velici, iar jucătorul “Milanului din Banat” a trimis alături, din 6 metri. În prelungirile reprizei, Gavra a executat peste zid o lovitură liberă, dar Horvat a plonjat şi a respins în lateral (45+2).

Falub i-a înlocuit la pauză pe Gomes şi Ceitil cu Taub respectiv Guedj, “U” a dat din nou semne de revenire şi a izbutit, în cele din urmă, să înscrie. Rafa a executat perfect cornerul, iar Dican a scuturat plasa exact de pe linia careului mic (64). Studenţii” au lăsat impresia că pot să întoarcă rezultatul, însă n-au rămas lucizi până la final, în timp ce elevii lui Dorinel Munteanu s-au rezumat, în multe momente, să fragmenteze jocul. S-a terminat 1-1, Universitatea mai strânge un punct şi ajunge la “cota” 24, dar coboară pe locul 12.

Ultima partidă oficială din 2019 e duminica viitoare, la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii (ora 17:00).

“U”: Dur-Bozoancă – Inacio, Telcean, Crăciun, Gomes (46, Taub) – Ceitil (46, Guedj), Dican, Rafa – Pop, Gavra, Pîrvulescu (80, Mihalcea)

 

DECLARAŢIE

Adrian Falub, antrenor FC Universitatea Cluj

“M-aş fi bucurat să câştigăm acest ultim meci de pe teren propriu şi să sărbătorim alături de suporteri, pentru că au suferit mult din vară până acum, li s-au vândut multe iluzii. Sunt dezamăgit, deoarece am întâlnit un adversar care a avut un corner şi un şut la poartă şi nu am fost în stare să câştigăm. Etapa trecută, cu ASU Poli, s-a întâmplat ceva similar. Atât putem în momentul de faţă, am mai spus-o. Dacă nu reuşeşti să învingi o echipă precum CSM Reşiţa, înseamnă că ai nişte probleme. Sper că o parte dintre jucători îşi vor cere transferul după acest meci. Dacă aş fi fotbalist la “U” Cluj şi nu aş reuşi să câştig cu Poli şi Reşiţa, m-aş gândi serios ce însemn ca jucător. Noi am strâns punctele de până acum deoarece am crescut ca organizare de joc, dar ca valoare individuală am lăsat de dorit. Mi se pare jenant să nu poţi să câştigi împotriva unei formaţii care nu a trecut de centrul terenului

30 Noiembrie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!