Mergi la conţinutul principal

TELLUS INVEST, partener FC Universitatea Cluj

TELLUS INVEST SRL, dezvoltator al ansamblurilor Grand Park Residence şi Grand Park City, a devenit partener oficial al FC Universitatea Cluj.

Grand Park City – the Smart City – este cel mai nou proiect pe care compania îl va dezvolta în zona semicentrală a oraşului Cluj-Napoca. Dezvoltat pe o suprafaţă de teren de 5,5 hectare, ansamblul va integra într-un concept smart peste 1.200 de apartamente, peste 10.000 mp de spaţii comerciale, şcoală şi sală de sport, aparthotel, spa, piscină interioară şi fitness, precum şi o clădire de birouri. În interiorul ansamblului vor fi amenajate un parc, o pistă de alergare şi un teren de sport.  

Grupul de firme clujean Tellus Invest, Elite Grup, CH Transbeton și Nobila Casa activează încă din 1994 în domeniul construcțiilor și al dezvoltării imobiliare din țară și străinătate. Grupul oferă mai mult decât spații, pornind de la crearea de proiecte imobiliare complete, care includ toate facilitățile necesare, până la implementarea şi construirea acestora în cele mai bune condiții.

08 Februarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!