Mergi la conţinutul principal

Terapia - o companie SUN PHARMA, partener oficial FC Universitatea Cluj

Terapia - o companie SUN PHARMA a devenit partener oficial al FC Universitatea Cluj.

În anul în care familia „U” sărbătoreşte Centenarul, FC Universitatea Cluj continuă să atragă susţinere din mediul de business. Terapia - o companie SUN PHARMA se alătură proiectului nostru în calitate de partener oficial şi sprijină eforturile pe care managementul clubului le face pentru a asigura resursele financiare necesare atingerii obiectivelor propuse.

Acest parteneriat, ca și celelalte semnate până acum cu companii puternice din Cluj, arată că proiectul FC Universitatea Cluj a fost așezat pe coordonatele corecte și continuă să ofere plus valoare sponsorilor, menținându-se totodată pe o traiectorie ascendentă atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv.

“Terapia - o companie SUN PHARMA este onorată și încântată să fie nu numai fan, ci şi suporter al celui mai iubit club de fotbal din țară. În ultimii 10 ani am avut privilegiul de a ne alătura numele celor mai importante embleme ale comunității clujene, dar parcă niciodată nu am încercat emoția de acum, de a fi partenerul clubului FC Universitatea Cluj în anul Centenarului. Astfel că, astăzi, ne alăturăm vocilor românilor care strigă "Haide U" şi strigăm din tot sufletul alături de ele "La Mulţi Ani U", au transmis reprezentanţii companiei.

Terapia este cel mai mare producător de medicamente generice din România. SUN PHARMA este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specialităţi din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări. Compania oferă un portofoliu solid și extins de produse generice și specialităţi, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, SUN PHARMA Pharma se remarcă prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație.

19 Martie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!