Mergi la conţinutul principal

A treia la rând. “U” Cluj – Unirea Dej 6-1

FC Universitatea Cluj a bifat a treia victorie consecutivă în “amicale”, la capătul unui meci întins pe durata a 105 minute. 

După o primă jumătate de oră “albă”, dar la discreția “studenților”, Florescu a deschis scorul cu un șut din interiorul careului, iar Ene și Goga, ultimul din penalty, au majorat diferența. Golul de onoare al oaspeților a fost o super-execuție semnată de Itu, în timp ce Ene a realizat “dubla” înaintea pauzei și a ajuns la a patra reușită în tricoul alb-negru.  

Partida s-a reluat cu ratarea uriașă a lui Hațiegan, dar jucătorul nostru avea să-și ia revanșa dintr-o lovitură liberă executată direct în vinclu. Ultimul gol a zilei a fost înscris de Hordouan,  după “assist-ul” aceluiași Hațiegan. 

Miercuri, cu începere de la ora 12:00, echipa noastră va primi vizita colegei de serie Metalurgistul Cugir. Partida este programată în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”. 

Antrenorii Adrian Falub și Marius Suller au aliniat astăzi următoarele echipe:

Prima repriză (30+30 min): Dinu – Takacs, Onicaş, Cordoş, Manu – Florescu, Micaş – Ursu, Greu, Goga – Ene. Au mai jucat: R. Pop, Hordouan

Repriza secundă (45 min): Pop – Chiş, Telcean, Dan L, Potcoavă – Saroşi, Miholca – Hordouan, Văsălie, Salcău – Hațiegan. A mai jucat: Gorcea

Celelalte rezultate din “amicalele” iernii

“U” – Sticla Arieșul Turda 7-0
“U” – Unirea Alba Iulia 3-1

 


 


 

03 Februarie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!