Mergi la conţinutul principal

“U” Cluj, liderul neînvins din Liga Elitelor U19, la finalul turului

Elevii lui Călin Sălăgean au încheiat prima parte a sezonului aşa cum au început-o: cu o victorie. Sâmbătă, micii “studenţi” au trecut cu 4-0 de SCM Râmnicu Vâlcea, iar linia de clasament la jumătatea competiţiei indică şase victorii, trei remize şi nici o înfrângere în dreptul Universităţii, care a strâns, astfel, 21 de puncte, cu cinci peste principala urmăritoare, CFR 1907.

Burghele a deschis scorul în partida din incinta Bazei Sportive “Clujana” (41), în timp ce Telcean a stabilit rezultatul pauzei şi a bifat cea de-a treia sa reuşită în tricoul alb-negru. “U” a avut la discreţie şi partea a doua, iar nou-intratul Forna a realizat “dubla” care ne menţine pe prima poziţie înaintea pauzei de iarnă (53, 90+5).      

Primul “11” al “Şepcilor roşii” a arătat astfel: 

Gorcea – Potcoavă, Telcean, Vomir, Cohan – Balha, Negreanu, Văsălie – Oltean, Burghele, Cobârzan. Au mai jucat: Forna, Marin, Saroşi, Mureşan, Mâlnă.

Returul începe pe 10 martie, când Universitatea va juca la Reşiţa, cu CSM Şcolar. Tot atunci se vor întoarce la treabă şi cei de la Under 17, care vor fi faţă în faţă cu Sticla Arieşul, la Turda. Echipa pregătită de Daniel Sima a stat în etapa de sâmbătă, din Campionatul Naţional. 

24 Noiembrie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!