Mergi la conţinutul principal

Un jucător crescut de “U” s-a întors acasă. Cine este cel de-al zecelea transfer al “Șepcilor roșii”


Fundașul stânga Dan Berci (19 ani) este, începând de astăzi, jucătorul Universității Cluj pentru următoarele trei sezoane. 

Crescut la Centrul de Copii și Juniori al clubului nostru, Berci a luat calea Italiei, în toamna anului 2016, unde a evoluat pentru Juve Stabia, formație din Serie C, după care a făcut pasul, tot în “Cizmă”, spre AC Perugia (locul 8 la finalul ediției trecute de Serie B). 

A strâns, de asemenea, 11 selecții în tricoul loturilor naționale de tineret ale României, iar pentru reprezentativa Under 18 a reușit să înscrie de trei ori. 

“M-am întors la “U” cu gândul să ajut echipa și să atacăm împreună promovarea. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor clubului și să mă integrez cât mai repede în lot. Abia aștept să joc din nou un meci oficial pentru “U”!”, ne-a declarat Berci. 

Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnic, Tiberiu Căpușă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman, Cristian Gavra și Florin Burghele sunt ceilalți jucători transferați de “U” în această vară. 

Bine ai revenit la “U”, Dan!

Foto: acperugiacalcio.com

02 August 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!