Mergi la conţinutul principal

Venim fără puncte din Valea Domanului. CSM Reşiţa – “U” Cluj 2-0

Cu un om în minus mai bine de o repriză, echipa noastră s-a înclinat, vineri, pe terenul Milanului din Banat”, în partida care a deschis noua ediţie a ligii secunde.

Universitatea a irosit două ocazii bune în startul meciului, ambele prin golgheterul său din sezonul trecut, Cristi Gavra (14, 17), dar a întâmpinat mari probleme la fazele fixe, totul culminând cu eliminarea lui Kay, din finalul primei reprize. Astfel, la un corner bătut de Vădrariu, la bara a doua, Ehmann a reluat în plasă, de lângă Mendes, iar execuţia sa a făcut inutil efortul lui Firmino, care n-a izbutit să respingă balonul de pe linia porţii (34). Jocul a curs repede în jumătatea adversă, acolo unde Gavra a centrat perfect pentru Florescu, mijlocaşul nostru a trimis cu capul, însă Zimmermann s-a întins şi a intervenit spectaculos (35). După doar cinci minute, Kay l-a faultat din postură de ultim apărător pe Ene, fundaşul central a văzut, automat, al doilea cartonaş galben, iar lucrurile se complicau serios pentru studenţi”.

În zece oameni, “U” a fost aproape de egalare în partea a doua, prin Firmino, cel care a tras de la peste 20 de metri, lateral dreapta, cu pământul, dar goalkeeper-ul Reşiţei s-a remarcat din nou şi a respins în corner (61). Întâlnirea a fost decisă în ultimul sfert de oră, când, la o lovitură liberă din banda dreaptă, executată de Cristea, Vasiu s-a înălţat şi a trimis sub transversală, pentru ca la ultima fază parada lui Dur-Bozoancă să limiteze proporţiile scorului.

Etapa viitoare, elevii lui Cristi Dulca vor întâlni Viitorul Pandurii Târgu Jiu (fosta ACS Energeticianul, prima sub linie sezonul trecut), într-o partidă care se va juca pe stadionul “Trans-Sil”, din Târgu Mureş. Conform ţintarului, Şepcile roşii” ar fi trebuit să evolueze împotriva formaţiei Luceafărul Oradea, dar aceasta s-a retras în ultimul moment din campionat, din cauza problemelor financiare.

“U”: Dur-Bozoancă – Telcean, Kay, Miguel, Berci – Mendes (69, Rafa), Florescu – Firmino, Goga (45, Crăciun), Pop (85, Burghele) – Gavra

 

 

02 August 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!