Mergi la conţinutul principal

Victorie împotriva Perugiei şi super-gol Cristi Gavra. Duminică întâlnim Rimini, în ultimul „amical” din Italia

Universitatea Cluj a reuşit cea de-a patra victorie consecutivă în cantonamentul italian şi cea mai importantă de până acum, 1-0 cu Perugia lui Alessandro Nesta, formaţie clasată pe locul 8 în precedentul sezon din Serie B. Azi, „studenţii” încheie lista „amicalelor” din „Cizmă” contra celor de la Rimini, formaţie din eşalonul trei. Meciul începe la ora 17:00.

 

Elevii lui Adrian Falub au început foarte bine partida de la Perugia, au controlat mijlocul terenului, iar rezultatele s-au văzut imediat, prin două ocazii imense ale lui Florescu şi Ene, ratate, însă, din poziţii de singur cu portarul. S-a intrat cu scor „alb” la cabine, dar tot Universitatea a fost cea care a controlat mitanul secund, iar de data asta şi cu rezultate pe tabelă. În minutul 63, Cristi Gavra a prins un şut incredibil, de la 18 metri, care s-a oprit direct în vinclul porţii italienilor! Gazdele şi-au revenit din pumni şi au căutat egalarea, însă cea mai mare ocazie a venit cu trei minute înaintea fluierului final, atunci când Dur-Bozoancă a respins excelent o lovitură liberă de la 20 de metri.

 

S-a terminat 1-0 pentru „U”, iar azi jucăm la Sant'Agata Feltria cu Rimini Calcio, echipă nou-promovată în Serie C şi la care, de-a lungul istoriei, au evoluat şi doi fotbalişti români, Sorin Rădoi şi Sorin Paraschiv.

 

Foto AC Perugia (Facebook Official)

22 Iulie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!