Mergi la conţinutul principal

Victorie muncită, în fața a peste 6.000 de fani. “U” Cluj – Sănătatea 2-1

Gabi Giurgiu și Denis Hordouan au adus, sâmbătă, pe Cluj Arena, victoria care o distanțează pe “U” la opt puncte în fruntea clasamentului. 

După un prim sfert de oră derulat sub semnul echilibrului, Hordouan și Ene l-au întins pe Lăzăreanu (18), dar portarul Sănătății avea să fie învins, mai târziu, din penalty-ul obținut de Hațiegan și executat de Giurgiu (32). “Studenții” au continuat să preseze, iar Hordouan a majorat avantajul echipei noastre cu un șut la colțul lung, din careu, după “asssit-ul” lui Goga (38). 

“Șepcile roșii” n-au mai forțat în debutul părții secunde, “virușii” au prins curaj, însă Bria, scăpat singur cu Dinu, a fost blocat perfect de aceasta (48). Chiar și așa, “U” a fost cât pe ce să facă 3-0, la o fază la care Lăzăreanu a respins în corner balonul deviat de Tarcea (65). Finalul le-a dat ușoare emoții fanilor, după ce nou-intratul Șoimușan a redus din diferență (84), în timp ce Varodi l-a testat și el pe Dinu. În prelungiri, goalkeeper-ul Sănătății a scos de la vinclu șutul lui Goga și s-a terminat 2-1.

Adrian Falub și-a felicitat elevii după victoria de sâmbătă seara, una pe deplin meritată, în opinia sa. 

“Am făcut o primă repriză foarte bună, în care am avut multe ocazii. Cea de-a doua a fost mai echilibrată, dar, până la urmă, am obținut o victorie meritată și trebuie să îmi felicit jucătorii. Ne-a fost greu să jucăm pe terenul CMC, nu am fost destul de conectați la acel joc (cu CFR 2, n.n), veneam după sărbătorile pascale și s-a întâmplat acel accident. Avem opt puncte avans acum, însă nu suntem neapărat mai liniștiți. Ne dorim să promovăm, am arătat că suntem echipa care merită acest lucru. Vrem să plecăm cât mai repede din Liga a III-a pentru că nu e tocmai plăcut să joci aici”, a declarat antrenorul Universității Cluj. 

El a aliniat următorul “11”: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Giurgiu, Greu (83, Onicaș) – Hordouan, Goga (90, Lemnaru), Hațiegan (56, Micaș) – Ene (60, Ursu)

Etapa următoare, programată sâmbăta viitoare, vom evolua pe terenul celor de la FC Avrig. 
 

15 Aprilie 2018
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!