Mergi la conţinutul principal

Victorie în prelungiri şi calificare în “şaisprezecimi”. CSC Sânmartin – “U” 1-2

Cu un om mai puţin preţ de aproximativ o jumătate de oră, Universitatea a câştigat în minutul 90+2 partida cu CSC Sânmartin (Liga 3), disputată miercuri, la Sântion (judeţul Bihor), în faza a IV-a a Cupei României. Tragerea la sorți a șaisprezecimilor de finală, fază în care intră și echipele din Liga 1, va avea loc joi, 12 septembrie, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului.

Adrian Falub a început cu dreptul cel de-al patrulea mandat la cârma Şepcilor roşii”, însă fără a fi scutit de emoţii. Ai noştri au deschis scorul repede, prin Florescu, după “assist-ul” lui Taub (11), dar nu au reuşit să îşi facă meciul uşor, gazdele restabilind egalitatea prin Florin Pop, la jumătatea reprizei. Echilibrul numeric s-a rupt în minutul 65, atunci când Rafa a văzut cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Cu toate acestea, finalul a fost al nostru, iar Taub a făcut 2-1 la chiar ultimul atac regulamentar şi a adus calificarea “alb-negrilor” în şaisprezecimile” competiţiei, acolo unde vor avea din nou ocazia să dea peste una dintre formaţiile de pe prima scenă.

“U”: Tordai – Inacio, Kay, Crăciun, Taub – Florescu, Dican – Takacs, Rafa, Pîrvulescu – Pop. Au mai jucat: Goga, Ceitil, Telcean.

 

11 Septembrie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!