Mergi la conţinutul principal

Vin cu s"U"flet

Într-o perioadă caracterizată de spiritul echităţii, sărbătorile ar trebui să fie pline de bucurie, speranţă şi comuniunie. Însă nu toţi semenii noştri pot celebra Crăciunul având în casă un brad în jurul căruia să se strângă, să cânte colinde şi să desfacă cadouri. Pentru ei, Crăciunul reprezintă o luptă continuă pentru supravieţuire, o luptă dusă în întuneric, o luptă pentru a avea o pâine pe masă.

Membri ai Peluzei Şepcile Roşii și ai FC Universitatea Cluj au decis împreună cu partenerii lor să ofere o rază de lumină şi speranţă unor familii nevoiaşe din judeţul Cluj, în cadrul unui eveniment caritabil. Vinurile, cafeaua şi preparatele special alese pentru acest moment vor fi motive de bucurie nu doar pentru cei ce le vor savura, ci mai ales pentru cei ce se vor bucura de fondurile strânse în urma acestei acţiuni. 

Accesul se va realiza pe baza unei donații recomandate de 40 RON, iar evenimentul va avea loc în data de 22 decembrie 2017, la Cluj Arena (salonul VIP - etaj 2), începând cu ora 17.30. 

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră până joi, 21 decembrie 2017, ora 20:00, la numărul de telefon
0746547615 sau pe email, la adresa evenimente.psr@gmail.com.

19 Decembrie 2017
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!