Mergi la conţinutul principal

Vremea din Turcia, principalul “adversar” al “studenților” în startul cantonamentului

Ploaia torențială abătută în ultimele 24 de ore asupra Alanyei le-a dat planurile peste cap fotbaliștilor Universității Cluj. 

După primele antrenamente derulate la temperaturi prietenoase, pe terenul din apropierea hotelului în care este găzduită, miercuri, în cea de-a treia zi a stagiului de pregătire din Turcia, echipa noastră ar fi trebuit să deschidă seria partidelor de pregătire împotriva bulgarilor de la Slavia Sofia. Dar vremea s-a schimbat brusc, iar cantitățile însemnate de precipitații căzute chiar în preajma fluierului de start l-au determinat pe “centralul” meciului, de comun acord cu reprezentanții celor două cluburi, să amâne jocul pentru a doua zi. Astăzi, în schimb, formația din capitala Bulgariei s-a reorientat, iar noul adversar al Universității a devenit un alt club din țara vecină, Cherno More Varna (locul 6 în prima ligă). N-a fost să fie nici de această dată! Deși ploaia care a continuat să cadă nu a pus în pericol desfășurarea primei reprize, una încheiată cu scor “alb”, dar în care “studenții” și-au creat câteva ocazii bune de a înscrie, fenomenele extreme s-au întețit asupra Alanyei, astfel că arbitrul a fost nevoit să pună capăt întâlnirii încă de la pauză. 

Conform programului gândit de staff-ul nostru tehnic, mâine, cu începere de la ora 14:00 (ora României), “U” se va duela cu armenii de la Pyunik Erevan. Așadar, nu ne rămâne decât să sperăm că vremea va ține cu noi, iar meciul se va derula în condiții atmosferice normale 😊. 

Rămâneți pe site-ul oficial, dar și pe pagina noastră de Facebook, pentru ultimele noutăți din cantonamentul din Turcia!

31 Ianuarie 2019
Share
U-Cluj supporters

Fan Zone

Vrei sa devii fan? Completeaza campurile de mai jos si vino in familia "U" Cluj!